• +385 1 557 38 39

    NARUČITE SE

Opremanje poslovnog prostora uz EU fondove

Naziv projekta: Ulaganje u opremanje poslovnog prostora za stomatološke djelatnosti
Ime korisnika: CENTAR ESTETSKE STOMATOLOGIJE d.o.o.

Opis projekta: Radi se o u ulaganju u novi poslovni prostor za obavljanje stomatološke djelatnosti. Unutar poslovnog prostora napravljene su preinake te završi radovi kako bi prostor bio u funkciji obavljanja djelatnosti. Nakon izvedenih završnih radova prostor je opremljen osnovnim sredstvima za rad i stavljanjem prostora u funkciju.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Proširenjem i preseljenjem u novi poslovni prostor veličine preko 100m2 poslovni kapacitet povećati će se na mogućnost zaprimanja više pacijenta istodobno što će utjecati na brzinu usluge te samo proširenje poslovanja. Prostraniji poslovni prostor pružiti će i kvalitetniji pristup pacijentu u smislu diskrecije obzirom da će prostori čekanja, recepcije i ordinacije biti potpuno odvojeni. Moderniji prostor pružiti će bolji imidž prema klijentima koji se svakako osjećaju bolje i ugodnije u modernijim prostorima što će klijenta diverzificirati u odnosu na konkurenciju. Veći prostor podrazumijeva i veće kapacitete odnosno mogućnost novog zaposlenja i istovremeni rad više stomatologa. Navedeno će utjecati na smanjenje liste čekanja obzirom da je čekanje na pregled i zahvat mjesec dana nakon prvog pregleda. Također, veći prostor i broj zaposlenika izuzetno je bitan za dentalni turizam koji se razvija obzirom na velike grupe pacijenata koje dolaze te očekuju brzo riješavanje svojih tegoba.

Ukupan iznos projekta: 117.922,88 EUR (876.166,99 kn)
Iznos EU potpore: 370.913,50 HRK
Razdoblje provedbe projekta:
Kontakt osobe za više informacija: Voditelj projekta: Daniel Baktić, direktor – edczagreb@gmail.com

Projekt je sufinancirala Hrvatska banka za obnovu i razvitak i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije putem ESIF kredita za rast i razvoj.
Za više informacija: www.hbor.hr