• +385 1 557 38 39

    NARUČITE SE

Pravila Privatnosti

Centar estetske stomatologije d.o.o. za obavljanje zdravstvene djelatnosti, je vlasnik stranice estheticdentalcenter.hr, Zagreb, Trg kralja Petra krešimira iV, br. 17

U sklopu naše djelatnosti iz područje dentalne medicine i dentalne radiologije prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostave pacijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.  

Esthetic Dental Center/Centar estetske stomatologije se drži sljedećih načela s ciljem zaštite Vaše privatnosti:  

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
  • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim (neovlaštenim) stranama,
  • Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
  • Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Esthetic Dental Center prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostaviti dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.  

Mi u Esthetic Dental Center-u smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.  

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.  

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?

Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija/tvrtka) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili skrbnika prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili nas kontaktirajući izravno putem e-mail pošte jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima.  

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je Centar estetske stomatologije d.o.o. Zagreb, Trg kralja Petra Krešimira IV, broj 17.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.  

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.  

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Tijekom trajanja ugovornog odnosa Centar estetske stomatologije d.o.o. Zagreb će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Pravilima korištenja kolačića (Cookie policy). Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Informacijska sigurnost

Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.  

O našem poslužitelju internetske stranice

Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.  

Kolačići

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Svi detalji o kolačićima nalaze se na link na Cookie policy. 

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Centru estetske stomatologije d.o.o. Zagreb, ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu Esthetic Dental Center-u da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o Esthetic Dental Center-u i uslugama koje pruža. Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr , www.azop.hr. 

DPO (Data Protection Officer) / Službenik za zaštitu osobnih podataka Esthetic Dental Center je imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka te ga možete kontaktirati na mail: dpo@estheticdentalcenter.hr ili na broj telefona 01/5573839.  

Povreda osobnih podataka

O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.
Promjene naših pravila o privatnosti
U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

 Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 20. 5. 2018.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje.

Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući vaš pristanak na Izjavu o kolačičima na našim internetskim stranicama.

Saznajte više tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako mi obrađujemo vaše osobne podatke u našoj Politici privatnosti.

Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: estheticdentalcenter.hrVaše trenutno stanje: Omogući sve kolačiće (Nužni, Za postavke, Statistički, Marketinški). 

Vaš ID broj Pristanka: 7Ja/j69Dv6yeW2RA51FXXTav12wSrA1Z825eORqqMBFmWh2Kuqe7ww==Datum davanja pristanka: nedjelja, 3. svibnja 2020. 12:07:01 CESTPromijenite svoj ​​pristanak  |  Povući suglasnost

Izjavu o kolačićima je ažurirao Cookiebot dana 5/1/20 :

Nužni (3)

Nužni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Web-stranica ne može ispravno funkcionirati bez ovih kolačića.

NazivDavatelj uslugaSvrhaIstičeVrsta
CookieConsentCookiebotStores the user’s cookie consent state for the current domain1 godinaHTTP Cookie
PHPSESSIDestheticdentalcenter.hrPreserves user session state across page requests.SessionHTTP Cookie
rc::cGoogleUsed in context with video-advertisement. The cookie limits the number of times a visitor is shown the same advertisement-content. The cookie is also used to ensure relevance of the video-advertisement to the specific visitor.SessionHTML Local Storage

Statistički (5)

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posjetitelji komuniciraju sa stranicom.

NazivDavatelj uslugaSvrhaIstičeVrsta
_at.hist.#estheticdentalcenter.hrUsed by the social sharing platform AddThis to store the user’s usage history of the AddThis sharing widgetPersistentHTML Local Storage
_dc_gtm_UA-#Google Tag ManagerUsed by Google Tag Manager to control the loading of a Google Analytics script tag.1 danHTTP Cookie
_gaGoogle Tag ManagerRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.2 godineHTTP Cookie
_gidGoogle Tag ManagerRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.1 danHTTP Cookie
collectGoogleUsed to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.SessionPixel Tracker

Marketinški (27)

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetitelja kroz web-stranice.Namjera je prikazivanje oglasa koji su relevantni određenom korisniku i potiču ga na sudjelovanje, što je bitno za izdavače i oglašivače trećih strana.

NazivDavatelj uslugaSvrhaIstičeVrsta
__atuvcOracleUpdates the counter of a website’s social sharing features.13 mjeseciHTTP Cookie
__atuvsOracleEnsures that the updated counter is displayed to the user if a page is shared with the social sharing service, AddThis.1 danHTTP Cookie
_at.cwwestheticdentalcenter.hrUsed by the social sharing platform AddThisPersistentHTML Local Storage
_fbpGoogle Tag ManagerUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.3 mjeseciHTTP Cookie
_gcl_auGoogle Tag ManagerUsed by Google AdSense for experimenting with advertisement efficiency across websites using their services.3 mjeseciHTTP Cookie
at-lojson-cache-#estheticdentalcenter.hrUsed by the social sharing platform AddThisPersistentHTML Local Storage
at-randestheticdentalcenter.hrUsed by the social sharing platform AddThisPersistentHTML Local Storage
frFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.3 mjeseciHTTP Cookie
GPSYouTubeRegisters a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.1 danHTTP Cookie
IDEGoogleUsed by Google DoubleClick to register and report the website user’s actions after viewing or clicking one of the advertiser’s ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.2 godineHTTP Cookie
images/pixel.gifViglinkEnables the visitor to share content from the website onto social media platforms or websites.SessionPixel Tracker
locOracleGeolocation, which is used to help providers determine how users who share information with each other are geographically located (state level).13 mjeseciHTTP Cookie
pagead/1p-user-list/#GoogleNa čekanjuSessionPixel Tracker
r/collectGoogleThis cookie is used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behavior. It tracks the visitor across devices and marketing channels.SessionPixel Tracker
test_cookieGoogleUsed to check if the user’s browser supports cookies.1 danHTTP Cookie
trFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.SessionPixel Tracker
uvcOracleDetects how often the social sharing service, AddThis, encounters the same user.13 mjeseciHTTP Cookie
vglnk.Agent.pViglinkCollects data on visitor behaviour from multiple websites, in order to present more relevant advertisement – This also allows the website to limit the number of times that the visitor is shown the same advertisement.29 danaHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeTries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.179 danaHTTP Cookie
xtcOracleRegisters the user’s sharing of content via social media.13 mjeseciHTTP Cookie
YSCYouTubeRegisters a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.SessionHTTP Cookie
yt-remote-cast-installedYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeStores the user’s video player preferences using embedded YouTube videoSessionHTML Local Storage
Call Now ButtonNazovite nas +385 1 557 38 39