O nama

Esthetic Dental Center

Kompletna usluga prevencije, liječenja i rehabilitacije zubi i usne šupljine.

Po čemu smo posebni?

Prema Vama pristupamo individualno, kao osobi s imenom i prezimenom, osluškujemo Vaše želje i potrebe. Naše osoblje je susretljivo i upućeno u svaki detalj konkretnog slučaja te stoji uvijek na raspolaganju. Stomatolozi i asistenti konstantno se educiraju u vrhunskim svjetskim centrima, a najbolja tehnologija je svakodnevnica.

Implantati i estetska stomatologija

Savršeno rješenje za nedostatak zuba su zubni implantati. Naša klinika je certificirana za ugradnju vrhunskih premium brand implantata Straumann, Nobel i MIS, a na njih dajemo doživotnu garanciju. Pružamo pacijentima mogućnost očuvanja zdravih zuba i vrhunske estetike bez potrebe brušenja.

Garancija kvalitete

Na sve radove dajemo garanciju, te smo spremni ponoviti svaki rad koji ne zadovoljava visokim estetsko-funkcijskim uvjetima o našem trošku. To uspijevamo isključivo fokusiranjem na rad s manjim i ograničenim brojem pacijenata, stavljajući kvalitetu ispred kvantitete. Naš imperativ je zadovoljan pacijent koji će nam se uvijek rado vratiti te s veseljem dugo nositi svoj novi osmijeh.

Certifikat izvrsnosti

Ordinacija među rijetkima u Hrvatskoj nosi prestižni ISO 9001:2008 certifikat izvrsnosti. Također, Prepoznati smo i od dvije najjače svjetske krovne udruge za estetsku dentalnu medicinu – European Society of Cosmetic Dentistry i American Academy of Cosmetic Dentistry.

Centar estetske dentalne medicine i implantologije

Centar estetske stomatologije pruža kompletnu uslugu prevencije, liječenja i rehabilitacije usne šupljine. Fokus stavljamo na implantologiju, estetsku i minimalno invazivnu stomatologiju, protetiku, endodonciju, ali i sve ostale zahvate u dentalnoj medicini. Naša ordinacija je opremljena modernim instrumentarijem i visoko kvalitetnim materijalima za rad i sterilizaciju, a posjeduje i licencu za pružanje radioloških usluga digitalni ortopan i intraoralni rentgen.

Prošećite našom ordinacijom

YouTube video poveznica
EDC savjetovanje
Postupak izbjeljivanja zubi u EDC centru, doktorica izbjeljuje zube pacijentici

Savršen osmijeh je važan

Veliki osmijeh je vrlo važan dio cjelokupnog dojma kojeg osoba ostavlja u društvu, jer zubi znatno utječu na to kako nas drugi vide.

Koristeći state-of-the-art stomatološke tehnologije i umjetničke sposobnosti naših stomatologa, stvaramo planski prilagođene lijepe osmijehe kako bi se zadovoljile specifične potrebe i želje svakog našeg pacijenta. Mijenjanjem oblika, veličine, dužine i boje zuba, efektivno dizajniramo savršen osmijeh. Naš cilj je vratiti vašim zubima ne samo optimalnu funkciju i estetiku, već i osigurati stabilnost kroz dugi niz godina.

Rezervirajte svoj termin

Naš tim stručnjaka

Stomatolozi i asistenti se konstantno educiraju u vrhunskim svjetskim centrima, a najbolja tehnologija je svakodnevnica.

Kristina Majpruz Dr.med.dent., EDC tim
Kristina Majpruz

Dr.med.dent.

Magdalena Ivančić, dr. EDC tim
Magdalena Ivančić

Dr.med.dent.

Petra Vidak Dr.med.dent., EDC tim
Petra Vidak

Dr.med.dent.

Milan Arnautović, spec. oralne kirurgije Dr.med.dent., EDC tim
Milan Arnautović, spec. oralne kirurgije

Dr.med.dent.

Tena Brezičević Office manager, EDC tim
Tena Brezičević

Office manager

Paula Pudić Dentalna asistentica, EDC tim
Paula Pudić

Dentalna asistentica

Marina Martinović Dentalna asistentica, EDC tim
Marina Martinović

Dentalna asistentica

Adrijana Pašalić Mihalić, Dentalna tehničarka
Adrijana Pašalić Mihalić

Dentalna tehničarka

Osmijeh je krivulja koja popravlja sve!

— Phyllis Diller
Kontaktirajte nas