Vrhunska estetska stomatologija

Stvaramo savršene osmijehe uz state-of-the-art tehnologiju i umjetničke sposobnosti naših stomatologa.

Dođite na pregled u Esthetic Dental Center i saznajte na koje sve načine možemo stvoriti Vaš savršen osmijeh.

Zašto se odlučiti na pregled?

Redovitim pregledima kod stomatologa uočavaju se rani oblici bolesti u usnoj šupljini

Prevencijom te ultrazvučnim čišćenjem kamenca sprječava se bolest zubnog mesa koja, ako se ne prepozna, dovodi do PARODONTITISA (parodontoze/paradentoze). Parodontitis je kronična bolest koja uzrokuje klimanje i kasnije ispadanje zubi.

Uočavanje ranog karijesa štiti zub od dubokog prodora bakterija do zubnog živca (pulpe) i sprječava pojavu neugodne zubobolje.

Kontrolnu rendgensku snimku svih zubi (ortopan) potrebno je snimiti kako bi se pratilo stanje kosti, zubnih korijenova te uočio upalni proces na vrijeme. Svaki upalni proces ne boli, ali u tijeku vremena može postati akutan i izazvati gnojni apsces, oteklinu i jake bolove.

BRUKSIZAM je česta pojava u današnje vrijeme, a radi se o nesvjesnom stiskanju zuba tijekom dana i/ili noći. Takvom funkcijom zubi se pojačano troše te se gubi velik dio tvrdog zubnog tkiva, što dovodi do snižavanja zagriza, otežane funkcije žvakanja, govora te gubitka profila lica. Bruksizam u većini slučajeva pacijenti samo po sebi ne prepoznaju, no stomatolog je taj koji prvi dijagnosticira ovaj poremećaj. Ukoliko osjetite bolove u donjoj čeljusti, čeljusnim zglobovima ili čeljusnim mišićima, vrijeme je da se uputite stomatologu na pregled.

Redoviti pregledi kod stomatologa preporučuju se 2 puta godišnje.

Što uključuje prvi pregled u Esthetic Dental Centeru?

Prvi pregled u našem centru izrazito je bitan kako bismo dobili uvid u stanje zubi i usne šupljine, identificirali potencijalne probleme i odredili smjer liječenja.

Upravo zbog toga već na prvom pregledu radimo:

  • digitalni ortopan (snimanje zuba)
  • pregled svih zuba
  • plan terapije.

Uključena je i edukacija o tehnici četkanja te savjeti za poboljšanje estetike osmijeha.

Informacije koje sakupimo na prvom pregledu temelj su vaših daljnjih posjeta centru i podloga za uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Kako izgleda terapija u Esthetic Dental Centru?

Minimalno invazivan pristup bez nepotrebnog brušenja

Najmodernije tehnologije i stalna edukacija

Slušalice s umirujućom glazbom za maksimalnu udobnost

Ugodan i moderan ambijent

Bezbolni zahvati uz obveznu anesteziju

Plan terapije uz fotografije i Smile Design tehnologiju

Individualan pristup i prijateljska atmosfera

Garancija na sve radove

Ordinacija smo koja među rijetkima u Hrvatskoj nosi prestižni ISO 9001:2008 certifikat izvrsnosti.

Prepoznati smo i od dvije najjače svjetske krovne udruge za estetsku dentalnu medicinu – European Society of Cosmetic Dentistry i American Academy of Cosmetic Dentistry.

Naše usluge

Sprječavanja nastanka oboljenja zubi, liječenje zuba u ranim stadijima, njega i briga o zubima: Plombe, Parodontologija, Endodoncija, Oralna higijena

Nadomjestite zube koji nedostaju i ponovno se smijete, pričajte i jedite bez srama : All on 4, Klasični implantati

Nedostaje li vam jedan ili više zubi ili vam se ne sviđa izgled vaših zuba? Zubni most, Zubne proteze, Liječenje bruksizma (škripanje zubi), Zubne krunice

Omogućit ćemo vam ljepši, mladenački osmijeh i više samopouzdanja.: Ljuskice za zube, Izbjeljivanje zubi, Čišćenje kamenca

Dijagnostika, prevencija i liječenje nepravilnosti položaja i odnosa zuba: Fiksni aparatić, Mobilni aparatić, Prozirni aparatić

Naš tim stručnjaka Vama na usluzi

Naše osoblje je izuzetno susretljivo i upućeno u svaki detalj konkretnog slučaja te stoji uvijek na raspolaganju. Stomatolozi i asistenti se konstantno educiraju u vrhunskim svjetskim centrima, a najbolja tehnologija je svakodnevnica.
Daniel Baketić Dr.med.dent., EDC vlasnik

Daniel Baketić dr. med. dent.

Daniel Baketić dr.med.dent., vlasnik i direktor Esthetic Dental Centera, stručnjak je s preko 20 godina iskustva u stomatologiji, a posebno je educiran za dentalnu implantologiju, protetiku i estetsku stomatologiju.

Član je Stručnog vijeća pri Hrvatskoj Komori Dentalne Medicine, savjetnik predsjednika HKDM za međunarodnu edukaciju, certificirani član i dio upravnog odbora Europskog vijeća za estetsku stomatologiju (ESCD) te član više internacionalnih profesionalnih asocijacija.

Kristina Majpruz Dr.med.dent., EDC tim

Kristina Majpruz dr. med. dent.

Kristina Majpruz dr. med. dent., karijeru je započela još kao studentica u našem centru, a nakon završetka fakulteta postaje ravnopravni član tima doktora.

Sklad parodontnog zdravlja i estetike zubne strukture, tzv. ružičasto-bijela estetika, njeno je najveće područje zanimanja. Teži minimalno invazivnoj stomatologiji i stručnjak je za izradu direktnih kompozitnih ljuskica bez brušenja zuba.

Uz pomoć fotografija iz našeg foto studija digitalno će dizajnirati i pritom vizualno dočarati izgled Vašeg novog osmijeha.

Magdalena Ivančić, dr. EDC tim

Magdalena Ivančić dr. med. dent.

Magdalena Ivančić dr.med.dent., pridružila se EDC timu još kao studentica, a po završetku fakulteta, karijeru nastavila i kao doktorica.

U stomatologiji joj je najveće područje zanimanja ravnanje zuba tehnologijom prozirnih aparatića uz pomoć Invisalign® sustava.

Dovest će Vas do savršenog osmijeha ravnanjem zuba, izbjeljivanjem i estetskom doradom (tzv. ABB concept – align, bleach, bond).

Osjećajte se kao kod kuće

Ugodna atmosfera, dobra lokacija uz osiguran parking i moderno opremljena ordinacija.

Centar estetske stomatologije interijer 2
Centar estetske stomatologije interijer 9
Centar estetske stomatologije interijer 6

Naručite se na prvi pregled!

Spriječite kasnije komplikacije i na vrijeme osigurajte zdravlje svojih zubi.

Esthetic Dental Center - stručan tim

Što naši pacijenti kažu o nama?

Neupitno stručan i ljubazan tim, a uz to svi su izrazito pristupačni i susretljivi! Od vađenja zuba i popravka pa na kraju do onog najslađeg izbjeljivanja i sve to bez ikakve boli 😁
Ne postoje riječi kojima se mogu opisati moje zadovoljstvo i sreća novim osmijehom! 😍😍 Ovo nije reklama već zaista svima preporučujem da se prepuste stručnoj, vedroj i ljubaznoj ekipi u EDC-u! Predivna ekipa, još bolja usluga i na kraju sam rezultat! Hvala vam! 😍😁😁😁
Pohvala ljubaznosti i stručnosti osoblja. Kad sa zadovoljstvom ideš zubaru onda znaš da je to indikator dobre ordinacije i kvalitetnog doktora. Toplo preporučujem.
Call Now ButtonNazovite nas +385 1 557 38 39