Clear Aligner (Simply Smile) - prozirni aparatić za zube (primjer iz prakse)

Clear Aligner, prozirni aparatić, mobilni aparatić, clear aligner cijena

Naša draga pacijentica Aleksandra iz Slovenije nas je iznimno obradovala mailom u kojem nam je poslala mobitelom slikane zube prije i poslije nošenja Clear Aligner prozirnog aparatića za zube.

Glavna prednost Clear Alignera leži upravo u njegovoj nevidljivosti i eleganciji nošenja, a i u samom postupku. Naime, Simply Smile se sastoji od seta prozirnih tankih udlaga koje se mijenjanju s napretkom terapije. Udlage mijenja sam pacijent što bi značilo da nema potrebe za stalnim posjetama stomatologu. Proces izrade udlaga od ulaska u ordinaciju do početka terapije iznosi otprilike 3 tjedna, a zahtjeva samo 2 dolaska stomatologu. Odlična i praktična stvar je što je moguće u posebnom programu vizualizirati konačan izgled postave zube po završetku same terapije, ukratko, možemo unaprijed vidjeti rezultat!

'' Clear Aligner je ena izmed mojih najboljših odločitev v zadnjih parih letih. Slika sicer pove več kot dovolj, ampak vseeno bi se rada zahvalila osebju Esthetic Dental Centra, ki so bili tekom terapije zelo prilagodljivi, prijazni ter predsem strokovni. Terapija je trajala 7 mesecev, ni bilo potrebno veliko obiskov in rezultati so več kot odlični. Z veseljem priporočam ta nevidni aparat vsem, ki imate manjše nepravilnosti in bi želeli v kratkem času izpopolniti svoj nasmeh, saj nošenje le-tega ne predstavlja nobenih neprijetnosti in ovir. Hvala EDC-ju za popoln nasmeh! ''

Aleksandra je i gore i dolje nosila Clear Aligner - prozirni aparatić za zube nove generacije i to po "ABB" principu - align (posloži), bleach (izbijeli), bond (restauriraj). Kao što se dobro vidi i na slici ispod; zubi su bili jako izbačeni i zarotirani, a već nakon 7 mjeseci nošenja su u potpunosti izravnani. 

Nakon završetka terapije, zubi su izbjeljeni kako bi se dobila ljepša boja i naglasili još dodatno sami zubi. Nepravilnosti koje su bile dugo godina prisutne (odomljeni dijelovi cakline) su restaurirane estetskim kompozitnim ispunom.

Pogledajte kako je to izgledalo prije i poslije nošenja Clear Aligner (Simply Smile) mobilnog aparatića za zube:

Želite saznati više o Clear Aligner - prozirnom aparatiću Simply Smile?

Što je Clear Aligner, kako funkcionira Simply Smile, koliko sama terapija traje itd. pročitajte ovdje

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ili se želite naručiti na kontrolni pregled javite nam se ovdje ili nas nazovite na 01/557 3839.

 

 

tagovi: Clear Aligner, mobilni aparatić za zube, Clear Aligner cijena, prozirni aparatić, Simply Smile, mobilni aparatić

Centar estetske stomatologije Zagreb - Objavljeno 30.06.2015 - 22107 pogleda

Sviđa vam se? Podijelite s prijateljima...