• +385 1 557 38 39

    NARUČITE SE

all-on-4-proteza-implantati primjer

All on four implantati

Moderna tehnologija i dijagnostika (digitalni ortopan, dentalni CT) omogućuje fiksni most na samo 4 posebno isplanirana i pozicionirana implantata, a nove zube dobivate u jednom danu.

Svakako, živimo u vremenu gdje su financije ozbiljan faktor i prilikom brige o onome najvažnijem, vlastitom zdravlju. Stoga je, kao ekonomičnija varijanta, moguća i izrada klasične proteze, ali učvršćene implantatima (proteza na implantatima).

Brzom i elegantnom ugradnjom samo dva implantata pacijent može dobiti stabilnu protezu koja se ne miče i ne žulja pri svakodnevnoj funkciji te se po potrebi lako skida i čisti.

Pročitajte više o zubnim implantatima.

Potpuna bezubost? Rješenje – All-on-4 implantati

All-on-4 koncept razvijen je da ponudi fiksni protetski rad pacijentima s opsežnim gubitkom kosti i bezubim grebenima. Na taj način se izbjegavaju teške i dugotrajne rekonstrukcije koštanih grebena. Ako je pacijent dugo vremena bez zuba, kost se resorbira, odnosno nestaje. U nedostatku kosti teško je ugraditi implantat bez ugradnje umjetne kosti ili podizanja sinusa. All-on-4 sustavom omogućava se ugradnja implantata pod kutem, pri čemu se pronalazi najbolji mogući smjer ugradnje pomoću CBCT dijagnostike i na taj način ne iziskuje ugradnja umjetne kosti.

Potpuna bezubost nije više problem uz „All-on-4“ koncept i zubne proteze na implantatima! Zaboravite stare nezgrapne proteze koje ispadaju dok pričate i jedete. Vratite samopouzdanje i kvalitetu života koju ste imali sa svojim zubima!

Cijeli rad, tj. zubni most se u ovom sustavu drži na 4 posebno pozicionirana i dizajnirana implantata (sukladno najmodernijoj 3D CBCT dijagnostici), a skida se po potrebi zbog čišćenja i godišnje kontrole u ordinaciji. Najbolje od svega je što zube u većini slučajeva možete dobiti u najkraćem mogućem roku – bez čekanja!

Zubni implantati All-on-four cijene

Svakako, živimo u vremenu gdje su financije ozbiljan faktor i prilikom brige o onome najvažnijem, vlastitom zdravlju. Kao i kod regularnih implantanata, cijena All-on-4 zubnih implantata ovisi o vrsti implantata koji se ugrađuju. U Centru estetske stomatologije, nudimo više vrsta zubnih implantata; MIS, Straumann i Nobel, a cijena All-on-4 implantata po čeljusti se kreće od 6000 € pa na više.

Kao ekonomičnija varijanta, moguća je i izrada klasične zubne proteze, ali učvršćene implantatima (proteza na implantatima). Brzom i elegantnom ugradnjom samo 2-4  implantata pacijent dobiva stabilnu protezu koja se ne miče i ne žulja pri svakodnevnoj funkciji te se po potrebi lako skida i čisti.