• +385 1 557 38 39

    NARUČITE SE

Primjer zubne proteze

ALL-ON-4 i ALL-ON-6

All on four implantati

Moderna tehnologija i dijagnostika (digitalni ortopan, dentalni CT) omogućuje fiksni most na samo 4 posebno isplanirana i pozicionirana implantata, a nove zube dobivate u jednom danu.

Svakako, živimo u vremenu gdje su financije ozbiljan faktor i prilikom brige o onome najvažnijem, vlastitom zdravlju. Stoga je, kao ekonomičnija varijanta, moguća i izrada klasične proteze, ali učvršćene implantatima (proteza na implantatima).

Brzom i elegantnom ugradnjom samo dva implantata pacijent dobiva stabilnu protezu koja se ne miče i ne žulja pri svakodnevnoj funkciji te se po potrebi lako skida i čisti.

Pročitajte više o zubnim implantatima.

Potpuna bezubost? Rješenje – All on four implantati

All on four koncept razvijen je da ponudi fiksni protetski rad pacijentima s opsežnim gubitkom kosti i bezubim grebenima. Na taj način se izbjegavaju teške i dugotrajne rekonstrukcije koštanih grebena.

Potpuna bezubost nije više problem uz „All on 4“ koncept i zubne proteze na implantatima! Zaboravite stare nezgrapne proteze koje ispadaju dok pričate i jedete. Vratite samopouzdanje i kvalitetu života koju ste imali sa svojim zubima!

Cijeli rad, tj. zubni most se u ovom sustavu umjesto na 6 ili 8 implantanata drži na 4 posebno pozicionirana i dizajnirana implantata (sukladno najmodernijoj 3D CBCT dijagnostici), a skida se po potrebi zbog čišćenja i godišnje kontrole u ordinaciji. Najbolje od svega je što zube u većini slučajeva možete dobiti u najkraćem mogućem roku – bez čekanja!

Zubni implantati All-on-four cijene

Svakako, živimo u vremenu gdje su financije ozbiljan faktor i prilikom brige o onome najvažnijem, vlastitom zdravlju. Kao i kod regularnih implantanata, cijena All-on-four zubnih implantata ovisi o vrsti implantata koji se ugrađuju. U Centru estetske stomatologije, nudimo više vrsta zubnih implantata; MIS, Straumann i Nobel, a cijena All-on-four implantata po čeljusti se kreće od € 6000 pa na više.

Kao ekonomičnija varijanta, moguća je i izrada klasične zubne proteze, ali učvršćene implantatima (proteza na implantatima). Brzom i elegantnom ugradnjom samo dva implantata pacijent dobiva stabilnu protezu koja se ne miče i ne žulja pri svakodnevnoj funkciji te se po potrebi lako skida i čisti.